· 

ΟΙ ΚΟΥΝΑΛΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΜΟ ΣΤΟ ΣΚΙΝΙΑ!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το γλέντι στο Σκινιά χθες Σάββατο 9/7.


Οι Μιχάλης και Δημήτρης Κουναλης με το συγκρότημα τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ικανοποίησαν πλήρως όλους όσοι παρευρέθησαν στο γλέντι σφραγίζοντας με θετικό πρόσημο και την επιλογή του ΠΣ Σκινιά.


Οι εθελοντές και το ΔΣ του Συλλογου σύσσωμοι, με κέφι και χαμόγελο, ακούραστοι, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Βιβή Εργαζακη, αφού καλοσωρησε τον Δήμαρχο Μίνωα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη και τους αντιδημάρχους που τίμησαν με την παρουσία τους το χωριό, ευχαριστησε τους χορηγούς, τους εθελοντές και τον πρόεδρο της κοινότητας Νικητα Ζαμπουλακη για την στήριξη του στην προσπάθεια.


Το κέφι, ύστερα από 2 χρόνια πανδημίας και συνεχών λοκνταουν, ήταν μεγάλο και ο κόσμος δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει.


Όλα κύλησαν υπέροχα, με την πρόεδρο Βιβή Εργαζακη και τα μέλη του Συλλόγου να φροντίζουν όλες τις λεπτομέρειες ενώ ο χωριανός μας αντιδήμαρχος Μανώλης Ζαμπουλακης φρόντιζε το τραπέζι των επισήμων.


Εκτός του δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη, τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Κ. Αραβιακης και Μ. Σαμωνακης καθώς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Αδάμ Δαμιανάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Νεκτάριος Σερμακης και ο πρόεδρος του ΠΣ Λαγουτας Ν. Κασαπακης 


Μεγάλη η προσφορά και της ενορίας μας και του πατρός Μιχάλη Παπαϊωάννου, η οποία προσέφερε το κρασί.


Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και όλοι δώσαμε ραντεβού για την επόμενη...