Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

 

Στο σεισμοπληκτο Αρκαλοχωρι του Δημου Μινωα Πεδιαδας, βρεθηκε ο ελληνας Πρωταθλητης του τεννις, νουμερο τεσσερα στην παγκοσμια καταταξη, Στεφανος Τσιτσιπας.

Ο δημοφιλης αθλητης που βρισκεται τις τελευταιες ημερες στην Κρητη, επισκεφθηκε τους οικισκους στο Αρκαλοχωρι, σκορπωντας χαμογελα στα προσωπα των παιδιων, στα οποια μοιρασε και αυτογραφα ενω εκεινα δεν εχασαν την ευκαιρια να φωτογραφηθουν στο πλευρο του αγαπημενου τους αθλητη.

Παραλληλα, επισκεφθηκε τον Δημαρχο Μινωα Πεδιαδας Μανωλη Φραγκακη και στελεχη της Δημοτικης Αρχης, στους οποιους και εξεφρασε την συμπαρασταση του στην προσπαθεια τους για τη βελτιωση της καταστασης στην περιοχη, μετα τον σεισμο.

Στο πλαισιο της επισκεψης του μαλιστα, εκανε δωρο στον κ. Φραγκακη ενα ζευγάρι παπουτσια του, τα οποια εφεραν την υπογραφη του.

Ο κ. Φραγκακης του εδωσε συγχαρητηρια για τις αθλητικες του διακρισεις ενω τον ευχαριστησε που καταφερε μεσα απο αυτη του την επισκεψη να δωσει χαρα στα  παιδια του Δημου.  Παραλληλα, ο  Δημαρχος τον ενημερωσε για τις αθλητικες εγκαταστασεις αλλα και τις σημαντικες αθλητικες διοργανωσεις που διεξαγονται στο Δημο  ενω του δωρισε ενα βιβλιο με αναφορες στην παραδοση της περιοχης.

Τελος, μετεβη και στα γηπεδα τεννις που βρισκονται στο Δημοτικο Αθλητικο Κεντρο Αρκαλοχωριου, οπου επαιξε τεννις με τα μικρα παιδια και τους μιλησε στο αθλημα που τα τελευταια χρονια, γνωριζει ιδιαιτερη «ανθηση» και με τη δικη του συμβολη.

Παροντες στην επισκεψη του Στεφανου Τσιτσιπα στο Δημο, ηταν και μελη του Συλλογου Σεισμοπληκτων «Η Ελπιδα» που του απηυθυναν και τη σχετικη προσκληση καθως και εκπροσωποι του Συλλογου «ΑΘΛΗ.Σ.Υ».