Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΑΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑΡΗ ΠΟΤΑΜΟ

Γράφει η Νάντυ Παπαμήτσου...

 

 Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΑΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑΡΗ.

_________________________________________________



Ο Αναποδάρης ήταν στα σχέδια του, ήθελε (και θέλει) να αναδειχθεί και να προσταστευτεί...

 

Έφτασε λοιπόν η ώρα για τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη,  να βάλει το όραμά του σε εφαρμογή.

 

Μια σπουδαία ευκαιρία η περιοχή μας να αναδειχθεί σε ένα μεγάλο φυσιολατρικό κέντρο όχι μόνο του δήμου μας αλλά και ολόκληρης της Κρήτης!

 

 Σήμερα Τετάρτη 27/01/2021 λοιπόν ο δήμαρχος συγκρότησε  Ομάδα Έργου η οποία θα είναι αρμόδια για τη μελέτη, καταγραφή, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων προς το Δήμαρχο για την προστασία των φυσικών πόρων και την τουριστική/φυσιολατρική ανάδειξη του ποταμού Αναποδάρη καθώς και την αξιοποίηση των υδάτων της επιφανειακής απορροής αυτού μέσω της κατασκευής και λειτουργίας φράγματος, ως εξής:

1. τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου κ. Ζαμπουλάκη Εμμανουήλ ως Πρόεδρο.

2. Την επιστημονική συνεργάτιδα του Δημάρχου αρμόδια σε θέματα Διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων κα. Πιλιγκότση Γεωργία,

3. Τον προϊστάμενο του Τμήματος Άρδευσης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, κ. Θεόφιλο Γενιτσαρίδη, κλάδου ΠΕ9 Γεωπόνων (φυτικής παραγωγής).

 

Ευχόμαστε στην ομάδα και φυσικά στον πρόεδρο της και χωριανό μας Μανώλη Ζαμπουλάκη καλή επιτυχία στο έργο του, με την διαθεση ότι τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΙΝΙΑ και εγώ προσωπικά να είμαι παρούσα σε ό,τι χρειαστεί και μπορώ να προσφέρω.