· 

ΔΕΜΑΤΙ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΙΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Παγκάκια τοποθετήθηκαν στις πλατείες του Αγίου Γεωργίου και Τιμίου Σταυρού στο Δεμάτι από τον τεχνίτη Αντώνη Αεράκη του Μύρωνα. Στο προσεχές διάστημα -όπως μας ενημερώνει ο δημοτικός σύμβουλος Μαρίνος Φτυλάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook- θα ακολουθήσει δεύτερη φάση και σε άλλα σημεία-γειτονιές.
Ο Μαρίνος Φτυλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Πρόκειται για ένα έργο μικρό θεωρητικά ωστόσο είναι πολύτιμης αξίας καθότι αποτελεί σημείο συνάντησης των χωριανών και των επισκεπτών, σημείο προβληματισμού, ανταλλαγής απόψεων σχολιασμού και κριτικής για το ό,τι συμβαίνει στην τοπική κοινωνία.
Καλώ τους χωριανούς να προσέχουν και να τα προστατεύουν από φθορές.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω ένα πολιτικό παράγοντα του τόπου μας για την ανιδιοτελή προσφορά-χορηγία του προς το χωριό μας θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τους χωριανούς που τον τίμησαν στις εκλογές και ταυτόχρονα να δηλώσει ότι βρίσκεται στο πλευρό του προέδρου."
Τέλος ο πρόεδρος Δεματίου Γιώργος Φτυλάκης, μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης, ευχήθηκε τους χωριανούς του όπου κι αν κατοικούν και δραστηριοποιούνται, να έχουν ένα Ειρηνικό και Δημιουργικό 2021, γεμάτο υγεία χαρές επιτυχίες και να κρατούν ζωντανό στη μνήμη τους τον τόπο καταγωγής τους.
Όμορφες κινήσεις, με αγάπη για τον τόπο και την ανάδειξή του!