· 

ΣΚΙΝΙΑΣ: ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΝΑΝΤΥ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΥ

Μια υπέροχη σκέψη -που κατέβηκε ξαφνικά στο μυαλό της-  έβαλε σκοπό να πραγματοποιήσει η Νάντυ Παπαμήτσου. 

Ήδη από χθες δουλεύει πυρετωδώς και είναι σε καλό δρόμο προκειμένου να διοργανώσει την πρώτη ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ από τον χωριό που ζει, τον Σκινιά Πεδιάδας.

 

Μέχρι τώρα έχει κάνει αρκετές επαφές και θα συνεχίσει μέχρι και την τελευταία στιγμή, για να μπορέσει να εξασφαλίσει για τους Σκινιανούς αλλά και για όποιον φίλο ή φίλη θέλει να παρακολουθήσει το ζωντανό πρόγραμμα, όσο το δυνατό περισσότερους καλλιτέχνες που θα μας κρατήσουν διαδικτυακή συντροφιά το απόγευμα της Κυριακής 27/12/2020.

 

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένας υπολογιστής ή ένα smartphone και από κει και πέρα οι συμμετέχοντες και οι οργανώτρια ομάδα, σας υπόσχονται ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να περάσουμε ένα υπέροχο, ζεστό, ηλεκτρονικό, γιορτινό κυριακάτικο απόγευμα.

 

Για αυτή την ιδέα της η Νάντυ μας είπε:

"Ηταν μια ιδέα που ήρθε εντελώς ξαφνικά και προχώρησα χωρίς δεύτερη σκέψη στην υλοποίησή της. Αυτό που σκεφτόμουνα πολλές μέρες ήταν ότι φέτος οι γιορτές μας δυστυχώς δεν θα περιλαμβάνουν ένα σημαντικό στοιχείο γιορτινό, την διασκέδαση. Σκεφτόμουν λοιπόν τί θα ήταν αυτό που θα μπορούσα να κάνω προκειμένου να ενώσω κατά κάποιο τρόπο όλους τους χωριανούς, χωρίς φυσική επαφή βέβαια, αφού είμαστε σε καραντίνα. Κάπως έτσι ήρθε και η ιδέα. Μιλάω με πολλούς καλλιτέχνες, κρητικούς και μη, έτσι ώστε να περάσουμε ένα μελωδικό απόγευμα στο σπίτι μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, έστω και διαδικτυακά... ελπίζω όλα να πάνε καλά, γιατί υπάρχουν και αντικειμενικές δυσκολίες... αλλά τώρα που το σκέφτομαι... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! Πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσω και τα ονόματα, λίγο υπομονή"