ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

O Σύλλογος Αιμοδοτών Ιεράπετρας, μέσω των μελών αλλά κυρίως του προέδρου του Άγγελου Φασουλάκη, συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για να στηρίξει τους πληγέντες πολίτες του δήμου Μίνωα Πεδιάδας.

Με την παρουσία της αντιδημάρχου Όλγας Δραμουντάνη, η βοήθεια έφτασε στο Καστέλλι προκειμένου να μοιραστούν στην συνέχεια.

Η κ. Δραμουντάνη, με ένα βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό μήνυμα στο προφίλ της στο Facebook, ευχαρίστησε τον Σύλλογο και προτρέπει τον καθένα μας να επιδείξει αυτές τις δύσκολες ώρες ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Περνάμε δύσκολες μέρες . Στα μάτια των ανθρώπων διακρίνουμε ότι, οι περισσότεροι βρίσκονται σε κατάσταση ψυχικού πόνου, έντονου στρες και κατάθλιψης ..

Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι , ομάδες ανθρώπων , με εσωτερική ψυχική δύναμη , με πνεύμα αλληλοβοήθειας και ανθρωπιάς που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τον διπλανό τους .
Ευχαριστούμε θερμά, τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Φασουλάκη Αγγελο για την βοήθεια που προσέφεραν σε πληγέντες από την θεομηνία δημότες ,του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.
Να είστε καλά , να σας δίνει ο θεός δύναμη , να μοιράζετε χαρά και ελπίδα στους συνανθρώπους μας .
Καλή συνέχεια ...."