· 

ΟΙ 13 ΠΟΥ ΔΑΜΑΣΑΝ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑΡΗ

Με απόλυτη επιτυχία και χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 5 ώρες η διάβαση του φαραγγιού του Αναποδάρη χθες Σάββατο 10/10. Την εκδρομή είχε οργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκινιά. 

Οι 13 περιπατητές που συμμετείχαν στην διαδρομή, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από τις αφηγήσεις τους, δεν μπορούν ακόμα να περιγράψουν τον ενθουσιασμό τους, την μαγεία, την ομορφιά και τις εικόνες που αντίκρυσαν, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν σε μερικά δύσβατα σημεία.

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΠΣ ΣΚΙΝΙΑ κ. Δημήτρης Καρτσάκης ευχαρίστησε τον κόσμο που συμμετείχε στη διάβαση, τους χωριανούς που περίμεναν στο τέλος της διαδρομής στη Δέρματο και που είχαν φροντίσει για νερο φαγητό και κρασί καθώς και τον Δημο Μινώα Πεδιάδας για το λεωφορείο που διέθεσε προκειμένου να επιστρέψουν στο χωριό μας οι 13 συμμετέχοντες στη διαδρομή. 

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Καρτσάκη:

"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκινιά, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους, όσοι διέθεσαν το χρόνο τους, σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, για να περάσουμε το φαράγγι του Αναποδάρη, καθώς και όλους, όσοι βοήθησαν με κάθε τρόπο για να περάσουμε ωραία! Περιπατητές:

Παπά Μιχάλης Παπαϊωάννου,
Μανόλης Ζαμπουλάκης
Γιώργης Ρερεράκης
Βιβή Εργαζάκη
Δημήτρης Ζαμπουλάκης
Katrin Person
Gordon Willy
Ηρακλής Ζαμπουλάκης
Δημήτρης Παπαδάκης
Γιάννης Πλατάκης
Μάνος Πλατάκης
Κρίστυ Πλατάκη
Δημήτρης Καρτσάκης
Συμμετέχοντες στην οργάνωση της ψησταριάς και όχι μόνο, ήταν οι παρακάτω:
Γιάννης Γαρεφαλάκης
Νίκος Καμπάς
Ρένα Σηφάκη
Παύλος Σιδηρόπουλος
Κούλα Χανιαλάκη
Γιώργος Ζαμπουλάκης (Μελεμενής)"
Εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό και υπέροχα βίντεο είχαμε από τον Δημήτρη Ζαμπουλάκη το οποίο και δημοσιεύουμε από το προφίλ του στο Facebook. Τα βιντεο μπορείτε να τα δείτε αν επισκεφτείτε το προφιλ του.
επίσης και ο ΓΙάννης Πλατάκης έκανε εξαιρετική δουλειά!
Μπράβο σας!
 
Σχόλιο

Σχόλια