· 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΡΕΡΑΚΗ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/8 το πρωι ο "Δρόμος Μνήμης Μιχάλη Ρερεράκη" στον Σκινιά, μια πρωτοβουλία του ΠΣ. Σκινιά, με την συμπλήρωση ενός έτους από τον ξαφνικό και συνάμα τραγικό χαμό του.

Πάνω από 50 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, προκειμένου να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του αγαπημένου μας Μιχάλη, αφετέρου να ξαναθυμηθούμε την προσοχή και την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδεικνύουμε όταν οδηγάμε.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη, συγγενείς, φίλοι του αλλά και φίλοι της οικογένειας, νέες μαμάδες με τα μωρά στα καροτσάκια, μικρά παιδιά και 3-4 αυτοκίνητα, ξεκίνησαν από την πλατεία του Αγίου Αντωνίου, επισκέφτηκαν το νεκροταφείο και στη συνέχεια γύρισαν όλο το χωριό μας, στέλνοντας το μήνυμα στον Μιχάλη... αυτό που έγραφαν και τα μπλουζάκια που μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες: "ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ", προσφορά του θείου του Μιχάλη, Στέλιου Ρερεράκη από την Κύπρο.

Μια ουσιαστική πρωτοβουλία του ΠΣ ΣΚΙΝΙΑ, που αν προσπαθήσουμε όλοι να τον μετατρέψουμε σε θεσμό με τον Δρόμο Μνήμης, εκδηλώσεις για τα τροχαία και μαθήματα οδικής συμπεριφοράς από τους ειδικούς, συναυλίες και θέατρο, θα είναι μια ολοκληρωμένη προσπάθεια... και τότε ο Μιχάλης, θα είναι πηγή έμπνευσης και υπενθύμισης πως η οδήγηση είναι απόλαυση όταν σεβόμαστε τη ζωή!