· 

Π.Σ.ΣΚΙΝΙΑ: ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ύστερα από την είδηση για την ματαίωση των εκδηλώσεων του περασμένου Σ/Κ που είχε οργανώσει ο Π.Σ. ΣΚΙΝΙΑ και που δημοσίευσαν τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΙΝΙΑ, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Καρτσάκης, μέσω της ομάδας στο Facebook, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Καλησπέρα, αγαπητοί χωριανοί και φίλοι! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκινιά, είχε προγραμματίσει διάφορες εκδηλώσεις για φέτος το καλοκαίρι. Ωστόσο, λόγω της ρευστής κατάστασης της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και λόγω του θανάτου της αγαπημένης χωριανής και φίλης Μαρίας Νικολουδάκη, όλες οι μουσικές εκδηλώσεις αναβάλλονται! Ο Σύλλογός μας συμμερίζεται τον πόνο και τη θλίψη της οικογένειας από τον απροσδόκητο θάνατο της Μαρίας και ως ελάχιστο φόρο τιμής, αφιερώνει όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις στη μνήμη της! Όπως καταλαβαίνετε, εκ των πραγμάτων, οι εκδηλώσεις διαφοροποιούνται και αναβάλλονται ως προς τις ημερομηνίες! Δεν ακυρώνονται!!!!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, εορτή της Αγίας Παρασκευής, θα έχουμε προβολή ταινίας, το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου και την Κυριακή στις 6 το απόγευμα πάμε την πρώτη μας διαδρομή, στο φράγμα, ένα υπέροχο βιότοπο του χωριού μας. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη χλωρίδα και την πανίδα του τόπου μας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!"
Σε αναμονή λοιπόν των νέων ημερομηνιών!