ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΣ ΣΚΙΝΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ Σ/Κ

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις του ΠΣ Σκινιά που ξεκίνησαν αυτό το Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστούν για 2 μήνες περιπου.

Το Σάββατο πατέρας και γιος Χαλαμπαλάκης έβαψαν τη μία αίθουσα του παλιου σχολείου στα πλαίσια μιας γενικότερης ανακαίνισης που θέλει να κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος με μέλη του ΔΣ και κάποιους εθελοντές καθάρισαν τα δασάκι του Αη Γιάννη πίσω από το Ηρώο.

Το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο της παιδικής χαράς, προβλήθηκε η αυστραλέζική ταινία LION σε σκηνοθεσία  Γκάρθ Ντέιβις με τους Νικόλ Κίντμαν, ΡΟύμι Μάρα, Ντεβ Πατέλ και Ντέιβιντ Γουέναμ.  Η υπόθεση διαδραματιζόταν στη Δυτική Ινδία του 1986 όπου ο πεντάχρονος Σαρού χάνεται σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό και μέσω των δρόμων της Καλκούτας κι ενός ορφανοτροφείου καταλήγει σε μια αυστραλιανή ανάδοχη οικογένεια. Δεν μπορεί να ξεχάσει όμως την καταγωγή του και ύστερα από 25 χρόνια ξεκινά, με ελάχιστα στοιχεία, να βρει το δρόμο της επιστροφής.

 

Η πιο ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη παρέμβαση του ΠΣ Σκινιά ήταν εικαστική στο σταθμό των λεοφωρείων στο Ηρώο όπου βάφτηκε και ζωγραφίστηκε, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στην είσοδο του χωριού μας.