· 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!

ΤΟ ΜΙΝΩΙΚΟ STONEHENGE - ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΜΙΝΩΙΚΟ ΑΣΤΡΟΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ
Ανάμεσα στην περιοχή Καστρί δίπλα στον Τσούτσουρο και στην Βιάννο επάνω από το φαράγγι του Αναποδάρη στέκει αγέρωχο εδώ και 5.000 χρόνια ένα κτήριο κυκλοτερές το οποίο με μεγάλη βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως είναι αστροπαρατηρητήριο σύμφωνα με ειδικούς …
Το κτήριο που είναι πολύ καλά προστατευμένο και βρίσκεται σε ιδιωτική περιουσία έχει δύο ομόκεντρους κύκλους. Στον εξωτερικό χώρο η είσοδος είναι 35 μοίρες ανατολικά ενώ η είσοδος του εσωτερικού χώρου είναι ακριβώς προσανατολισμένη στην Ανατολή και ο ίδιος άξονας συνεχίζει δείχνοντας την Δύση με μεγάλη ακρίβεια. Στα βόρεια υπάρχει τοιχοδομή 25 εκατοστών η οποία σηματοδοτεί τον Βορρά.
Το κτήριο αυτό είναι ναός και αστροπαρατηρητήριο.
Δεν έχει δημοσιευτεί από όσα γνωρίζουμε αν και έχει γίνει μια ανασκαφή υποτυπώδης. Επίσης η αστρονομική του χρήση δεν μπορεί να μελετηθεί από αρχαιολόγους και περαιτέρω δεν έχει γίνει γνωστό επειδή είναι κυκλοτερές και για τον Μινωικό μας πολιτισμό δεν είναι δυνατόν να υπάρχει οτιδήποτε κυκλικό σύμφωνα με τις κατεστημένες θεωρίες.
Η ομάδα έρευνας ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ όπου έκανε και τις παρατηρήσεις σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ της Νάντυς Παπαμήτσου, επικοινώνησε με διάσημο πανεπιστήμιο της Ευρώπης όπου έστειλε φωτογραφίες και στοιχεία, ενώ πήρε και οδηγίες από τους ευρωπαίους επιστήμονες για το πώς και τι πρέπει να μελετήσουν και να φωτογραφήσουν επιπλέον.
Παράλληλα έχουν ενημερωθεί και Έλληνες ειδικοί όπου έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον!
Πρόκειται για ένα σπουδαίο εύρημα που στέκει εκεί πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς ποτέ δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία από τους αρχαιολόγους που έκαναν την ανασκαφή.
Σε λίγε μέρες η ομάδα ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ θα δημοσιεύσει ένα ολοκληρωμένο άρθρο για το συγκεκριμένο κτήριο στον ιστοχώρο του Ναυσίνοου και το πως συνδέεται το κτήριο με άλλα ιερά μέσω Ιερής Γεωμετρίας καθώς και τί παρατηρούσαν στον ουρανό οι Αρχαίοι Κρήτες αλλά και λεπτομέρειες για την λατρεία τους.
Τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΙΝΙΑ θα είναι σε στενή επαφή με την ομάδα ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ και τον επικεφαλής της Αδριανό Μπεζούγλωφ με τον οποίον έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Οι εκπομπές στον www.albedo14.com, ο κ Μπεζούγλωφ στην εκπομπή ΣΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑ για τον Τσούτσουρα και την ευρύτερη περιοχή, είχε κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις!